Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 9 april 2016

Dagens Atlas.

Av nelliesmamma - 9 april 2016 00:46


Jag hade långtgående planer för hästarna ikväll, men det blev "bara" ett ridpass för Atlas.

Jag vill ha en reininghäst. Det här var ett träningspass som tog ca 20 minuter.

Skritt på fyrkanten.
I två hörnor (diagonalt) samt en på ena långsidan, en MINDRE volt, tre varv på varje volt.

Två "hela" varv åt varje håll i skritt.

Ett varv åt varje håll i skaplig trav på fyrkanten och samlad trav i volterna..

I trav bara ett eller två varv på varje volt beroende på om han hade alla kroppsdelar på rätt plats eller ej.

Därefter samlad trav på lilla volten, ut på fyrkanten, galoppfattning, hela fyrkanten, ner till samlad trav, lilla volten ett varv, ut på fyrkanten, galoppfattning, etc. Tre varv åt varje håll.

Jag skojar inte.

Helt sjuk häst.

Jag tror att det var första gången jag satte mig upp utan att låta honom bralla loss lös på banan först. Jag hade förväntat mig brallan allan, men?

Han slingrade, slängde med huvet och allt sånt - men tydlig skänkel och sen gick han som KLOCKAN!

Jag ÄLSKAR den där hästen,

:):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se