Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 28 april 2016

En konstig dag?

Av nelliesmamma - 28 april 2016 23:17


Jag har jobbat sjukt långa dagar den här veckan.

När jag gick och la mej igår så sa jag: INGEN väckarklocka, det ska mycket till för att missa mitt möte 10:30....

Jag vaknade lite över 9, jag kastade till hästarna mat, tog min themugg och begav mej. Nellie hade tid till Katarinadoktorn idag. Om du undrar vad vi gör där ska du söka efter ett inlägg som heter "jag har blivit intervjuad"

Hämta Nellie i skolan

Katarinadoktorn

McDonalds

Sen bar det iväg till Ronneby för att köpa hästmat, jag fick med mig nåt extra extra special hem som ska hjälpa både Flicka och Donna att få upp hullet igen.

KP och handla lite småttigotti till kontoret.

Bilexpo och hämta blåsmunstycken till alkolåset. Och kolla lite på bilar, vi ska nog ha en bil till på trafikskolan ändå.

Sen har jag varit i telefonen halva dagen, bla med en kille som ska hjälpa mig med min pelletsbrännare...

Veterinären har fått ett samtal eftersom ALLA mina hästar tydligen har stora blodmasken. Har du beställt odling på det på dina hästar? Jag har fått intrycket av att om man har låga värden på hästarna så behövs inte stora blodmasken. Min veterinär sa motsatsen? Vid låga värden på lilla blodmasken så är det större risk för stora...

Grosset och handla ännu mer hästmat.

Byggmax för pellets.

Hem och lämna av allt som vi handlat.

Nellie till tandläkaren.

Apoteket för frontline och avmaskning till katterna

Hem, äta nåt, Nellie fick lite frukt framför tvn medan jag tog en liten stunds vila i soffan.

Vad blir det för mat frågade Nellie.

Jag flög upp och tinade kyckling, sen somnade både Nellie och jag. Att Nellie var slut var inte konstigt - det hade Katarina redan varnat om. Men att sova kl 18 för natten? Ja, tydligen. Jag vaknade i soffan av att det knackade på dörren. (20:30) Jag hade glömt bort att meddela Viola om att Nellie somnat så jag inte kunde köra och möta henne ikväll (bilbyte) så hon hade vacket fått köra hela vägen hem till mej samtidigt som hon ringde om och om igen på min urladdade telefon. Herregud vilken dag. Hahaha...

Nu när jag var ute och gav hästarna mat kom jag på att det låg kyckling i micron så jag måste laga mat nu mä....

Jahopp, jag kan säga att kycklingen just nu lagar sig själv i ugnen.

:S:S:S

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se