Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 27 maj 2016

Nu köööör vi!

Av nelliesmamma - 27 maj 2016 19:17


Jag dööör av skratt, hur många gånger har du hört det från mej när det gäller att komma igång med träning? Alltså, sen jag träffade Jocke har jag havererat fullständigt när det gäller träningen.

I februari tog iaf Viola och jag ett beslut att köpa ett varsitt gymkort. Och vi ska ha gym inlagt i schemat två timmar VARJE tisdag. Jajjamän! Det har vi skött undantagslöst.

Men 1,5 timme träning i veckan? Nääää, det räcker inte.

Tacka vet jag fejsbuck.

Jag ramlade över ett träningsschema som jag snodde, modifierade (ökade lite) och satte fart med det redan idag.

Men det är IMORRON, SÖNDAG, MÅNDAG etc som vi får veta hur dedikerad jag är när det gäller att komma igång. Jag kan säga att måndagar kommer att bli tuff. Jag kommer att vara tvungen att träna typ fem minuter mellan lektionerna. Annars kommer det ej att funka. Min plan är följande:

3X10 knäböj
3X10 armhävningar
3X 20 rygglyft
3Xmax plankan

(Måndagsschemat)

Alltså säg

10 knäböj mellan lektion 1-2
10 armhävningar mellan lektion 2-3
20 rygglyft mellan lektion 3-4
Max planka mellan lektion 4-5

Sen får det rulla på så tills dan är slut. När sista lektionen är körd kan jag köra igenom det som är kvar, för då kan jag ju bli svett utan att det stör nån.

Kom igen.... Kan ni se mig på kontoret, på halkan, på en parkbänk i Nybro köra olika fysövningar?

Tisdag är vi på gymmet så då blir det ända upp till dubbla dosen träning än schemat. Onsdag har jag valt som vilodag eftersom det är uppkörningar och sällan mellanrum mellan körningarna. Torsdag har jag kortdag på jobbet med träning för Anthon med Atlas kl 18 på Labbabacken, det blir en utmaning att fullfölja den kvällen.

Men..... Jag vill jag kan!!
Jag räknar med typ 15-30 minuters uppvärmning också de dagar jag tränar hemma....

Wish me luck. Jag kommer behöva all pepp jag kan få.

:):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se