Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2016

Det kan bara sluta på ett sätt...

Av nelliesmamma - 24 oktober 2016 23:02


Du vet när du är inne i ett stim? Allt bara flyyyyter på och "the flow" är stämplat i hela pannan?

Det är DÅ som du ska bryta och göra nåt HELT ANNAT!

Så ser min träningsfilosofi ut. Jag vill aldrig mer gå in i väggen med träningen.

Du vet när allt du vill ha är mer "flow" och du bara åker med?

Det går bara ett tag, sen måste du strida hårdare och hårdare och HÅRDARE, men du får mindre och mindre och MINDRE ut av varje träningspass.

Nu red jag tufft i måndags, tisdags, torsdags, lördag och söndag. Alla dagar gick Atlas som en klocka på ALLT som jag bad om. Jag ville inte vila honom idag eftersom han måste stå tis/ons...

Så jag körde lös med bommar i ridhuset. Jag körde mitt "vanliga"
Bommar med kort avstånd, långt avstånd, varannan sida uppe på cavalettistöd och avslutade med trestuds. Han är sjuk den hästen, han gör allt!

Hahaha, selektivt minne jag har. Han tyckte cavalettistöden var ÄCKLIGA så jag fick följa honom tre gånger över, sen gick det som en dans!


Nu jobbar jag långpass imorron och på onsdag är ridhuset bokat. Håll tummarna för fint väder på onsdag så kan Nellie och jag skritta en sväng...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se