Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2016

Jag är i himlen.

Av nelliesmamma - 29 oktober 2016 22:21


Ja, jag skräder inte orden.

Redan sedan tidigare har jag berättat att vi kört galopp från skritt i ridhuset.

Vi gjorde det även för två år sedan i skogen innan jag tappade tiden till ridningen.

Men idag.....

IDAG!

Jag ber om ursäkt, men FÖR FAAAAAN!!!! De galoppfattningarna och den bärigheten i galoppen idag? Jag har känt det förut eftersom han har varit stark tidigare.

Men det var ett riktigt haleluja moment idag.

Hur kan fattar galopp
Hur han bär sig i galopp
Nu väntar jag med spänning på att få en experts utlåtande....

Det är trots allt inte säkert att det ser lika bra ut som det känns.

Under tiden ska jag bara jobba vidare med alla övningar jag fått på vägen....

Jag räknar med lika fint väder imorron så kanske ett pass med fattningar och nedgångar. (Övergång galopp-trav) i skogen.

Det jag känner för Atlas är INGENTING annat än ren

K-Ä-R-L-E-K

:):):) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se