Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 24 juli 2017

NÄ tyvärr??

Av nelliesmamma - 24 juli 2017 00:39


Nu börjar klockan bli mycket och det var dags att sova för typ två timmar sen, men det skiter jag ju i eftersom jag har semester i två hela dagar till. 


Det var en liten detalj med Flicka som jag inte har berättat. 


 


Hon har åkt transport massor av gånger, och aldrig har det varit några problem. Det har bara varit en liten detalj. Hon har A-L-D-R-I-G gått in i transporten "rakt bakifrån".


När jag har kollat på nätet och fått tips på hur man lasttränar en häst så ska man be hästen att gå "tvärsöver" lämmen framochtillbaka, framochtillbaka, framochtillbaka, framochtillbaka. Så det  har jag gjort. Tills dess att Flicka kollade in i transporten och konstaterade: SHIT därinnne finns det mat! Sen gick hon in och ställde sig så fint. Jag stängde bommen, stängde lämmen och sen körde jag en stund. 


Från den dagen har hon ALLTID gått in från "sidan" av lämmen. Jag har verkligen bett om att hon ska gå in "rakt" men hon bara..... nääääää.....det tror jag INTE!!!


Guess what?


Idag gick hon in i transporten utan "förspel" tripp trapp tripp trapp lallade hon in och ställde sig hur fint som helst.  

Mallig tjej. :D


:D:D:D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se