Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 24 juli 2017

Flicka, denna evighetshistoria.

Av nelliesmamma - 24 juli 2017 00:51


Vi har varit på träningstävling/träning Atlas och jag, så Flicka blev lite åsidosatt. Minst sagt. Om hon får säga det själv. Men jag körde ner Atlas på sommarbetet innan det blev dags för Flickas träning. 


Jag bestämde mig för att ta ner henne på ridbanan och släppa henne lös, hon hade huvet ganska högt eftersom Atlas var helt j-a borta.... som i försvunnen. :D


Det brukar hjälpa så mycket när de får bocka av sig eller springa av sig det värsta innan man sitter upp. 


Tjena. 


Jag kom lagom ner till ridbanan för att inse att en medryttare till grannarna borstade och snart skulle sadla för en ridtur på ridbanan, jag blev motad i grinn... Trist, men om jag inte gillar läget kan jag bygga egen ridbana. Punkt. 


Jag fick vända hem och sadla på Flicka hemma istället. (Nellie är med på tåget, annars hade det blivit skogen) Sen gick vi in i hagen och red lite slalom mellan stenar. Stop, Fram, Svänga för skänkel och tygel. Ett tag var det BARA UPPÅT OCH BAKÅT som gällde. Men ganska snart gick hon SÅ fint både slalom OCH runt stenar. 


Stoltheten vet inga gränser. Stolthetens tårar.... 


Hur saker utvecklar sig. När jag hade gått  hem, sadlat Flicka, ridit färdigt, lastat och körde ner till betet så hade medryttaren fortfarande inte kommit ut på ridbanan. Jag tänkte: Jag borde bett om fem minuter släppa Flicka lös på banan eftersom ingen var klar för att börja rida. SEN kom tanken. OM banan inte är ledig så är den inte ledig av en mycket bra anledning. 


Träningspasset i hagen var inte av denna värld. Det är inte säkert att ridpasset på ridbanan hade blivit i närheten av lika bra. 


Men Flicka är duktigt bra. :):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se